Gratis levering in een straal van 10 km of vanaf €175,00. Afhaal steeds mogelijk op afspraak!

Condrieu 'La Petite Côte' 2022 - Yves Cuilleron

Côtes du Rhône (100% Viognier)

€ 46,60

Welkom bij de verfijnde wereld van Yves Cuilleron, waar vakmanschap en passie samenkomen in elke fles. Laat u betoveren door de betoverende Condrieu La Petite Côte, een unieke creatie die de essentie van de Franse wijnregio Rhône weerspiegelt. Ontdek hieronder waarom deze wijn een onmisbaar pronkstuk is voor fijnproevers over de hele wereld.

Over Yves Cuilleron

Yves Cuilleron, een gerenommeerde wijnmaker met een erfenis die teruggaat tot 1920, staat bekend om zijn toewijding aan het behoud van traditionele methoden in combinatie met een hedendaagse visie. De Condrieu La Petite Côte belichaamt deze filosofie en is een weerspiegeling van de unieke terroir van de Rhône-vallei.

Condrieu La Petite Côte: Proef de Perfectie

Visuele Verleiding

Deze opmerkelijke witte wijn, gemaakt van 100% Viognier-druiven, presenteert zichzelf met een heldere, gouden kleur die het vakmanschap van Yves Cuilleron weerspiegelt. Het visuele genot begint al bij het inschenken, met een schitterende schakering die aanzet tot verdere ontdekking.

Aromatisch Feest

Condrieu La Petite Côte onthult een indrukwekkend boeket van bloemen, abrikozen en perziken, vergezeld van subtiele tonen van honing en een vleugje mineraliteit. De aroma's vormen een harmonieuze symfonie die de zintuigen betovert en de verwachting van wat komen gaat versterkt.

Verfijnde Smaakbeleving

Bij elke slok proeft u de perfecte balans tussen frisheid en volheid. De wijn onthult een complex smaakprofiel van rijp fruit, zoals abrikozen en peren, aangevuld met een elegante kruidigheid. De afdronk is langdurig en laat een blijvende indruk achter op uw gehemelte.

Wijn & Spijs Combinaties

Condrieu La Petite Côte komt volledig tot zijn recht bij gerechten die de subtiele smaken en aroma's van de wijn aanvullen. Denk aan zeevruchten, gegrilde vis, of romige kazen. Voor een extra culinaire ervaring, probeer deze wijn met foie gras of een gerecht met truffels.

Waar Condrieu La Petite Côte te Vinden

Deze prachtige creatie van Yves Cuilleron is wereldwijd beschikbaar voor liefhebbers van verfijnde wijnen. Voeg Condrieu La Petite Côte toe aan uw collectie en ontdek de tijdloze schoonheid van een wijn die geschiedenis en hedendaags vakmanschap samenbrengt.

Conclusie

Condrieu La Petite Côte van Yves Cuilleron is niet zomaar een wijn; het is een meesterwerk dat de ziel van de Rhône-vallei vastlegt. Met zijn unieke karakter, uitmuntende aroma's en verfijnde smaakprofiel, is deze wijn een onweerstaanbare keuze voor fijnproevers die streven naar het allerbeste. Laat u betoveren door de magie van Condrieu La Petite Côte en beleef een unieke reis door de Franse wijncultuur. Santé!

Specificaties

Categorie:
Witte wijn
Land:
Smaakprofiel:
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?
Logo
Ik ben jonger dan 18 jaar