Gratis levering in een straal van 10 km of vanaf €175,00. Afhaal steeds mogelijk op afspraak!

Private tasting

Private tastings voor bedrijven

Een leuke kant en klare formule om samen met collega's, medewerkers of klanten te genieten van 2 uur proefplezier, leuke wijnweetjes en tips en tricks over het proeven van wijn, onder begeleiding van een professionele sommelier. Hierin kan zelf gekozen worden voor de verhouding tussen bubbels, wit, rosé en rood en ook het niveau van de wijnen is zelf te bepalen.

Stuur ons een contactformulier met onderwerp 'info tasting' en wij bezorgen u asap een voorstel op maat van uw bedrijf.

Private tasting met vrienden/familie bij u thuis

Een leuke kant en klare formule om samen met vrienden en/of familie te genieten van 2 uur proefplezier, leuke wijnweetjes en tips en tricks over het proeven van wijn, onder begeleiding van een professionele sommelier. Hierin kan zelf gekozen worden voor de verhouding tussen bubbels, wit, rosé en rood en ook het niveau van de wijnen is zelf te bepalen.

Stuur ons een contactformulier met onderwerp 'info tasting' en wij bezorgen u asap een voorstel op maat van uw bedrijf.

Sommelierservice voor restaurants/hotels

'Til de culinaire beleving naar een hoger niveau'!

Na het samenstellen van de aangepaste wijnen bij de menu zorgen we van aperitief tot dessert voor de wijnbeleving van de klant.

Budget van de wijnen is zelf te bepalen, voor de sommelierservice vragen we een vaste fee! Vraag meer info via het contactformulier met als onderwerp 'sommelierservice'.

Private Dining

Eén van onze sommeliers is aanwezig om de culinaire beleving naar een hoger niveau te tillen! Een woordje uitleg bij de wijnen, enkele leuke tips en tricks maar vooral een informele maar professionele begeleiding doorheen de avond.

Budget van de wijnen is zelf te bepalen, voor de sommelierservice vragen we een vaste fee!

Meer info via het contactformulier met als onderwerp 'private dining'!

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?
Logo
Ik ben jonger dan 18 jaar