Gratis levering in een straal van 10 km of vanaf €175,00. Afhaal steeds mogelijk op afspraak!

Chasteronne Grande Réserve 2023

Languedoc (Chardonnay Barrique)

€ 8,95

Deze volle, boterige witte wijn, vervaardigd van de Chardonnay-druif, belooft een onvergetelijke ervaring voor je smaakpapillen. Laten we ons verdiepen in de betoverende wereld van deze wijn, doordrenkt met de warmte van de zon en het unieke terroir van de prachtige Languedoc-regio.

Om de essentie van Chasteronne Grande Réserve te begrijpen, moeten we teruggaan naar de rijke geschiedenis van de Languedoc-wijngaarden. Deze regio, met zijn mediterrane klimaat en gevarieerde terroir, biedt ideale omstandigheden voor het telen van hoogwaardige druiven. Chasteronne, een vooraanstaande wijnmakerij in de streek, heeft met passie en toewijding deze voortreffelijke Chardonnay gecreëerd.

Chasteronne Grande Réserve onderscheidt zich door zijn diepe gouden kleur en opvallende complexiteit. Bij elke slok ervaar je de rijke tonen van sappige perzik, exotische ananas en een subtiele hint van vanille. De romige textuur wordt perfect in evenwicht gehouden door een verfrissende zuurgraad, wat resulteert in een lang aanhoudende afdronk. Deze wijn is een ware traktatie voor liefhebbers van volle, boterige witte wijnen.

Om de smaak van Chasteronne Grande Réserve volledig te benutten, raden we aan deze te combineren met heerlijke gerechten. Denk aan vis in beure blanc of wit vlees zoals kip. De wijn komt ook uitstekend tot zijn recht bij zachte kazen, zoals brie of camembert. De veelzijdigheid van deze wijn maakt hem tot een perfecte metgezel voor diverse culinaire ervaringen.

Specificaties

Categorie:
Witte wijn
Land:
Smaakprofiel:
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?
Logo
Ik ben jonger dan 18 jaar