Gratis levering in een straal van 10 km of vanaf €175,00. Afhaal steeds mogelijk op afspraak!

Witte Bordeauxwijnen van Château la Penellerie

Côtes de Blaye, Bordeaux

Bordeaux, een regio die synoniem staat voor elegantie en finesse in wijn, herbergt enkele van de meest gerenommeerde wijngaarden ter wereld. Een parel binnen deze regio is Château La Penellerie, gelegen in de prachtige Côtes de Blaye. Deze wijngaard, doordrenkt van geschiedenis en vakmanschap, biedt een reeks wijnen die de zintuigen prikkelen en liefhebbers over de hele wereld betoveren.

Château La Penellerie:

Gelegen aan de oevers van de Gironde, heeft Château La Penellerie een rijke geschiedenis die teruggaat tot eeuwen geleden. De toewijding aan traditie en de kunst van wijnmaken heeft deze wijngaard geholpen om wijnen van ongeëvenaarde kwaliteit te produceren. Met name de Côtes de Blaye, een subregio van Bordeaux, staat bekend om zijn unieke terroir en ideale omstandigheden voor druiventeelt.

De wijnen:

Met de Château la Penellerie Tradition maakt men een frisse, licht exotische witte wijn die multi-inzetbaar is. Ideaal bij frissere gerechten maar ook zeer geschikt om een hele avond te drinken in goed gezelschap.

Château la Penellerie Prestige heeft 6 maanden eiklagering genoten waardoor hij veel body heeft alsook een boterige volle afdronk. Ideaal voor vis in Beurblanc of met wit vlees.

2 topwijnen met een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding.

15 januari 2024
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?
Logo
Ik ben jonger dan 18 jaar