Gratis levering in een straal van 10 km of vanaf €175,00. Afhaal steeds mogelijk op afspraak!

Skok - passie en vakmanschap uit Friuli

In dit blogbericht gaan we dieper in op de kenmerkende eigenschappen van de wijnen van Skok in het pittoreske hart van Friuli. De verfijnde Skok Sauvignon, de gebalanceerde Skok Chardonnay, de verfrissende Skok Pinot Grigio en de intrigerende Skok Zabura Friulano. We laten je niet alleen kennismaken met deze voortreffelijke wijnen maar geven je ook een glimp van het erfgoed van Wijndomein Skok.

Wijndomein Skok is niet zomaar een wijngaard; het is een oase van toewijding aan vakmanschap en traditie. De wijngaarden worden met zorg onderhouden, met aandacht voor elk detail van het wijnbereidingsproces. Gelegen in het hart van Friuli, profiteert Skok van een uniek microklimaat en een rijke bodemsamenstelling, wat resulteert in wijnen met een onderscheidend karakter.

Een Diepgaande Blik op Skok's Wijnen:

  1. Skok Sauvignon: De Skok Sauvignon is een ware belichaming van frisheid en levendigheid. Met tonen van citrusvruchten, groene appel en een subtiele kruidigheid, biedt deze wijn een smaakvolle ervaring. Perfect in balans, met een vleugje mineraliteit en een verkwikkende zuurgraad, is Skok Sauvignon een ideale metgezel voor lichte gerechten en sociale bijeenkomsten.
  2. Skok Chardonnay: Skok Chardonnay imponeert met zijn romige textuur en verleidelijke tonen van rijpe perzik en een hint van vanille. Deze wijn belichaamt het evenwicht tussen complexiteit en toegankelijkheid. Geniet van Skok Chardonnay bij gevogelte, zeevruchten of simpelweg op zichzelf voor een onvergetelijke ervaring.
  3. Skok Pinot Grigio: De Skok Pinot Grigio staat garant voor verfrissing met zijn lichte body, levendige zuurgraad en aroma's van groene appel en peer. Deze veelzijdige wijn is ideaal als aperitief of als begeleiding bij lichte salades en zeevruchten, en geeft je een voorproefje van de unieke kenmerken van het Friuli-terroir.
  4. Skok Zabura Friulano: De inheemse Skok Zabura Friulano viert de authenticiteit van de regio met zijn florale tonen, perzikaroma's en een aangename amandelachtige afdronk. Een eerbetoon aan de Friulano-druif, deze wijn is een perfecte keuze om de rijke culinaire tradities van Friuli te vieren.

Wijndomein Skok nodigt je uit om de unieke charme van Friuli te ontdekken door middel van hun voortreffelijke wijnen. Van de sprankelende Sauvignon tot de verfijnde Chardonnay, de verfrissende Pinot Grigio en de intrigerende Zabura Friulano, elke fles belooft een reis door het terroir van Skok en een onvergetelijke proefervaring. Kom en ontdek de passie en het vakmanschap van Wijndomein Skok in elke slok.

17 januari 2024
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?
Logo
Ik ben jonger dan 18 jaar