Gratis levering in een straal van 10 km of vanaf €175,00. Afhaal steeds mogelijk op afspraak!

Gris de Gris Les Reflets rosé - een sensatie van geur en smaak!

Gris de Gris: Een unieke expressie van roze

Gris de Gris onderscheidt zich door zijn prachtige zalmroze tint. Deze rosé wordt gemaakt van de druivenvariëteiten Grenache en Cinsault.

Gris rosé is een verzamelnaam voor rosé gemaakt als witte wijn, dus zonder maceratie (zonder dat het sap van de blauwe druif contact heeft met de schil). Dit resulteert in een unieke kleur en expressie van de wijn. Les Reflets Rosé omarmt deze traditie met trots, waardoor elke slok een visuele en smaakvolle verrukking is.

Fruitige Tonen:

Les Reflets Rosé opent met een overvloed aan fruitige tonen. Sappige aardbeien, verfrissende watermeloen en zachte rode bessen creëren een harmonieus boeket dat de neus betovert.

Florale Accenten:

De subtiele florale accenten voegen een vleugje elegantie toe aan deze rosé. Delicate bloemige aroma's, zoals rozenblaadjes en viooltjes, brengen een verfijnde dimensie in elke slok.

Kruidige Afdronk:

De afdronk van Les Reflets Rosé wordt gekenmerkt door een vleugje kruidigheid. Een lichte hint van peper en kruiden voegt een intrigerende complexiteit toe aan de algehele ervaring.

Of je nu een intieme zomerse picknick plant of een gezellige avond met vrienden, Gris de Gris Les Reflets Rosé is de ideale metgezel. Combineer het met lichte salades, gegrilde vis of gewoon als aperitief op een zonovergoten terras.

Les Reflets Rosé

Deze bijzondere rosé komt tot leven in de wijngaarden doordrenkt met zonneschijn. Les Reflets Rosé weerspiegelt de helderheid en levendigheid van de Middellandse Zee, waar de druiven gedijen onder de gulle zonnestralen. Het resultaat is een verfrissende, dorstlessende wijn die de essentie van de zomer vastlegt.

Haal de Zomer in Huis met Les Reflets Rosé

Gris de Gris Les Reflets Rosé belichaamt de vreugde van de zomer in elke fles. Laat je verleiden door de verfrissende smaken, de levendige kleur en de betoverende aroma's van deze unieke rosé. Of je nu een wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar een heerlijke manier om van de zon te genieten, deze wijn zal zeker indruk maken.

27 januari 2024
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?
Logo
Ik ben jonger dan 18 jaar